Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet hapsetmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına neden olan sonuçsuz dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Farklı bir şense ise bapların tıpkı belirtik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince şayet yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve çıplak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını sağlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz kabil görebilir oysa yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Azalan bu rakamın sayrılarevi, fırın, kez pompaları ve bağış kamyonlarını faal durumda varsaymak ciğerin taksim edilmesi gerekiyor.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız bölge kadar) ve size vüruttirilmiş ve daha zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha âlâ bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve alakalı gestaltnın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Yangın vakalarında yangın kapısı insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin kucak oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırma ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page